Product was successfully added to your shopping cart.
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

BADMINTON TASKER

Bær dit badmintongear med stolthed. Badmintontasken er en essentiel del af dit spil og derfor også en del af din succes. FZ FORZA sørger for, at du kan få en taske, der passer til dine behov. Vi er stolte af at kunne introducere en omfattende række kvalitets badmintontasker i forskellige størrelser, styles og farver. Nyd fordelene ved en af vores store tasker med plads til 15 ketchere eller en af vores mindre tasker, hvis du ønsker at pakke let og nemt. Kollektionen tilbyder en taske perfekt til alle typer af kampdage eller træningsevents.

Vi designer tasker, der er komfortable og har gode opbevaringsmuligheder, der gør det nemt for dig at være organiseret og finde de ting du behøver, så du kan koncentrere dig om det, der er vigtigst – dit spil! Det er muligt for dig at pakke tasken med ketchere, sko, tøj, greb, fjerbolde og meget mere – alt det du behøver for at kunne præstere bedst muligt.

Vi tilbyder tasker med plads til 15 ketchere, 9 ketchere, 6 ketchere og 2 ketchere. Du kan også finde en rygsæk, sportstaske eller rejsetaske. Hvis du har brug for en toilettaske eller et penalhus, er det også muligt.

Vælg den taske som passer til dit behov.