Product was successfully added to your shopping cart.

Leander D+ Enlarge

Leander D

Quick Overview

Svangstøtte og forstærkede sider gør denne sko meget stabil og komfortabel. Skoen er ekstrem slidstærk takket være brugen af mirkofiber PU i høj kvalitet, som betyder forlænget levetid for denne flotte sko. Indersiden af skoen har Dura-greb, der skaber godt fodfæste ved nettet. Leander er skoen til alle, som ønsker en konkurrencedygtig sko til en rimelig pris. - Størrelser: 36-43

SKO TEKNOLOGI


Latteral stability technology
LAT: Med vores lateral stabilitetsteknologi forøges skoens slidstyrke for sideværts kræfter og ligeledes øges forfodens laterale stabilitet ved hurtige og intense bevægelser. Sidestøtte er vigtigt i en badmintonsko idet badmintonspilleren bevæger sig hurtigt rundt på banen fra side til side. 


Dura-coat
Dura-Coat: Dura-coat er vores high-tech microfiber PU som er behandlet med en tynd belægning. Kombinationen af Dura-coat giver skoen ekstrem holdbarhed og en unik slidstyrke.  Dura-coat anvendes på områder, hvor skoen udsættes for mest slitage. 


X-Tech
X-Tech: I de mange sideværts bevægelser i badminton er anklen udsat for vridninger. Disse vridninger i anklen er den mest almindelige badmintonskade, men med den evolutionære FZ FORZA X-Teknologi forstærkes stabiliteten af anklen, så vridninger af anklen forhindres/formindskes. 


Drylex
Drylex: Drylex består af særlige mesh lag og huller i skoen, der giver god åndbarhed til fødderne. Drylex er lavet til at hjælpe med at transportere sveden væk fra dine fødder, for at holde dem tørre og komfortable. 


FZorb
FZorb: FZorb er et fantastisk materiale til stødabsorbering. Ved at støbe FZorb ind i sålen ved hæl-området, formindskes de mange hårde stød, som spillerens fødder er udsat for under spillet, samt giver en øget komfort for spilleren.


+ Er FZorb støbt ind i sålen ved forfoden, giver det en øget stødabsorbering, specielt ved hop og sideværts bevægelser. Derudover giver FZorb+ en forøget komfort i forhold til FZorb. 


FZone
FZone: Med vores FZone Grip sikres et fremragende greb med underlaget, som støtter skridsikkerheden. FZone Grip er opdelt i forskellige mønstre der understøtter forskellige bevægelser i badminton, så grebet med underlaget er optimal i alle spilsituationer.  Til vores såler bruges gummi af højeste kvalitet, for at sikre en ekstremt slidstærk ydersål.  

In stock

700.00 DKK
 
 
 
 

* Required Fields

700.00 DKK

Leander D

Svangstøtte og forstærkede sider gør denne sko meget stabil og komfortabel. Skoen er ekstrem slidstærk takket være brugen af mirkofiber PU i høj kvalitet, som betyder forlænget levetid for denne flotte sko. Indersiden af skoen har Dura-greb, der skaber godt fodfæste ved nettet. Leander er skoen til alle, som ønsker en konkurrencedygtig sko til en rimelig pris. - Størrelser: 36-43

SKO TEKNOLOGI


Latteral stability technologyLAT: Med vores lateral stabilitetsteknologi forøges skoens slidstyrke for sideværts kræfter og ligeledes øges forfodens laterale stabilitet ved hurtige og intense bevægelser. Sidestøtte er vigtigt i en badmintonsko idet badmintonspilleren bevæger sig hurtigt rundt på banen fra side til side. 


Dura-coatDura-Coat: Dura-coat er vores high-tech microfiber PU som er behandlet med en tynd belægning. Kombinationen af Dura-coat giver skoen ekstrem holdbarhed og en unik slidstyrke.  Dura-coat anvendes på områder, hvor skoen udsættes for mest slitage. 


X-TechX-Tech: I de mange sideværts bevægelser i badminton er anklen udsat for vridninger. Disse vridninger i anklen er den mest almindelige badmintonskade, men med den evolutionære FZ FORZA X-Teknologi forstærkes stabiliteten af anklen, så vridninger af anklen forhindres/formindskes. 


DrylexDrylex: Drylex består af særlige mesh lag og huller i skoen, der giver god åndbarhed til fødderne. Drylex er lavet til at hjælpe med at transportere sveden væk fra dine fødder, for at holde dem tørre og komfortable. 


FZorbFZorb: FZorb er et fantastisk materiale til stødabsorbering. Ved at støbe FZorb ind i sålen ved hæl-området, formindskes de mange hårde stød, som spillerens fødder er udsat for under spillet, samt giver en øget komfort for spilleren.


+ Er FZorb støbt ind i sålen ved forfoden, giver det en øget stødabsorbering, specielt ved hop og sideværts bevægelser. Derudover giver FZorb+ en forøget komfort i forhold til FZorb. 


FZoneFZone: Med vores FZone Grip sikres et fremragende greb med underlaget, som støtter skridsikkerheden. FZone Grip er opdelt i forskellige mønstre der understøtter forskellige bevægelser i badminton, så grebet med underlaget er optimal i alle spilsituationer.  Til vores såler bruges gummi af højeste kvalitet, for at sikre en ekstremt slidstærk ydersål.  


.

Close

Size Guide

Size GuideSize GuideSize Guide

Close
Close