Product was successfully added to your shopping cart.

TITANIUM SERIEN

FZ FORZA Titanium serien tilbyder fantastiske spilleegenskaber med det 88 hullers strenge system, som giver ekstra power og føling. Vi tilbyder ketchere til elite spillere og spillere, der stræber efter at nå til tops.

Titanium 11.000 er fremstillet med en ny 826 aerodynamisk ramme, der giver mere power og hastighed. 826 rammen kombinerer fordelene ved hexa rammen og octagon rammen og giver dig mere styrke i ketcheren. Rammen reducerer vindmodstand og dette kombineret med mindre torsion, gør ketcheren præcis og hurtig, og gør den til et holdbart våben på banen.

Brugen af titanium til ketchere øger ketcherens holdbarhed og giver bedre kontrol. Titanium serien er for spillerne, der ønsker en stiv ketcher med mere kontrol.

Titanium 11.000 er fremstillet med 4 forskellige fleks niveauer, der sikrer et perfekt match uanset badmintonspillerens niveau. Vælg mellem et meget stift, stift, medium eller fleksibelt skaft og du vil få en ketcher perfekt til netop dig.

Titanium 11.000 er en meget stiv ketcher og anbefales til turneringsspillere med fantastiske evner. Den stive titanium ketcher tilbyder også super nøjagtighed og er det rette våben for tekniske spillere, der generer meget power og leder efter god balance, nøjagtighed og power.

Med Titanium 11.000 M (medium) tilbyder vi fordelene ved en top ketcher men med et normalt skaft, der giver hverdagsspillere og øvede de samme fordele men i en mindre aggressiv udgave. Vi tilbyder også ketchere med et fleksibelt skaft til spillere, som behøver hjælp til at genere lidt mere power.