Product was successfully added to your shopping cart.
  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

POWER SERIES

FZ FORZA Power serien er en serie af ketchere, som er designet til at give dig mere POWER! Vi har fremstillet en linje af ketchere til den angribende spiller, der ønsker mere power i sine skud og gerne vil afgøre kampene hurtigt.

Denne serie giver power en helt ny dimension. Nye forbedrede elementer vil forbedre spillernes power, hvilket tillader hårdere angribende skud.

Power serien bygger på konceptet introduceret med den succesfulde Titanium 11.000 men med fokus på power. Med POWER 988 kan vi endnu engang tilbyde en ketcher skræddersyet til din spillestil. Denne ketchee er, som Titanium 11.000, fremstillet med 4 forskellige fleks niveauer, der sikrer et perfekt match uanset badmintonspilleren. Vælg imellem et meget stift, stift, medium eller fleksibelt skaft og du vil få en ketcher, der er perfekt til netop dig.

FZ FORZA POWER 988 er en hovedtung badmintonketcher med et Kevlar® forstærket skaft, der skaber maksimal power. Det titanium forstærkede skaft sikrer, at dine skud forbliver inden for linjerne på badmintonbanen.

POWER 988 vandt en stor ketcher test i Badminton Bladet i 2015.  Nogle af kommentarerne fra testpanelet lød: ”En følelse af kvalitet”, ” God power”, ”Perfekt balanceret med unikke designdetaljer” og ”Jeg må eje denne ketcher”.

Vælg det skaft der komplementerer din spillestil, og du vil dominere med power på badmintonbanerne.