Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the right

The next one – Anders Antonsen

The next one – Anders Antonsen
1 June 2017

The next one – Anders Antonsen

Anders Antonsen har i den grad gjort sig bemærket i 2016 og 2017 – ikke kun grundet det flotte spil på banen med også for at sætte ord på sine ambitioner og ikke lade sig tynge af janteloven. ”I’m the next one” det var ordene fra det unge talent efter hans sejr i finalen ved Scottish Open 2016. Og når man ser på Anders’ seneste resultater og ekstreme udvikling, synes denne ambition ikke helt urealistisk, selvom der er let stykke vej endnu.

Anders’ fik sit store gennembrud i 2016, hvor han blandt andet spillede sig i kvartfinalen ved Super Serie turneringen Denmark Open. Anders Antonsen rykkede på blot ét år mere end 700 trin op af verdensranglisten – hvilket afslører, hvilket talent han er gjort af.

Med rødder i en stolt dansk badmintontradition, hvor mange verdensklasse herresingle-spillere er opfostret, konkurrerer Anders Antonsen til daglig mod verdens nummer to Jan Ø. Jørgensen (2017) og 2016 OL bronze vinderen Viktor Axelsen. Det forhindrede dog ikke Anders i at vinde det danske mesterskab i 2017, hvor Anders besejrede Jan Ø. Jørensen 21-15, 19-21 og 21-18 i finalen.

Vi er stolte af at være Anders’ sponsor og opfordrer dig til at holde øje med det unge talent, for han kan meget vil være “the next one”.


Explore Anders Antonsens Youtube channel here.