Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the right

Olga Konon: Med FZ FORZA til toppen

Olga Konon: Med FZ FORZA til toppen
13 June 2017

Olga Konon: Med FZ FORZA til toppen!

Den tyske badmintonspiller, Olga Konon, er en af de mest succesfulde europæiske badmintonspillere. Olga har for nylig efter en skade kæmpet sig vej tilbage til TOP 30 i verden (2016).

Konon nåede, ved OL i Beijing i en alder af 18, blandt de sidste 16 og slog nogle førsteklasses kinesiske badmintonspillere på daværende tidspunkt. Talrige af skader har kastet hende tilbage gang på gang, men Olga Konon har kæmpet sig tilbage, hvilket blandt andet guldmedaljen ved det europæiske hold mesterskab i Amsterdam 2012 viser.

Endnu en knæskade dæmpede efterfølgende fremgangen, men med de seneste sejre, f.eks ved den Bulgarien International 2015 og Kharkiv International 2015, fik Konon indsamlet vigtige point til kapløbet om OL i Rio 2016. Konon kæmpede tæt om billetten til Rio med sin nationale rival Karin Schnaase og gik glip af Rio med en lille forskel i point til Schnaase.

Gearet med FZ FORZA produkter vil Olga Konon kæmpe sig vej til Tokyo 2020.

”Olga Konon er en af Europas top kvindelige single spillere, og hun er en spiller med en fantastisk viljestyrke; en vilje til at få det bedste ud af enhver situation. FZ FORZA har stor tiltro til hendes talent og evne til at blive en verdensklasse badmintonspiller og komme med til OL i Tokyo 2020. Olga er en stærk personlighed både på og udenfor badmintonbanen, hvilket gør hende til en rollemodel blandt mange unge badmintonspillere og dermed ligeledes en perfekt ambassadør for FZ FORZA” siger FZ FORZA brand manager, Martin Lundgaard, i et interview omkring FZ FORZA’s samarbejde med Olga Konon.

Posted in: Team FZ FORZA