Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the right

FZ FORZA siden 1990

FZ FORZA siden 1990
22 June 2017

FZ FORZA er kvalitets badmintonudstyr til en fair pris; udviklet I Danmark af badminton spillere til badmintonspillere. FZ FORZA er stilfuldt, udfordrende og konkurrencedygtigt.

FZ FORZA startede i 1990, som en idé om et dansk kvalitetsprodukt til en fair pris og som alternativ til de asiatiske mærker. Idéen viste sig at være god, og allerede i 1993 var FZ FORZA det næststørste badmintonmærke i Danmark.
FZ FORZA er i dag det førende badmintonmærke herhjemme, og er i kraftig global vækst. I 2015 kunne vi fejre 25 års jubilæum med endnu en stilfuld og konkurrencedygtig badminton kollektion, med alt hvad badmintonspilleren har brug for. Fødselsdagen blev fejret med nye spændende produkter, men også med et tilbageblik på hvad de første 25 år har bragt med sig af flotte titler:

– Vinder af verdensmesterskaberne

– Vinder af All England

– Vinder af europamesterskaberne

– Vinder af adskillige Super Series

Ud over ovenstående titler følger de mange titler, som vores unge spillere har hentet i ind- og udland. Vi er stolte over dem alle. En utrolig vigtig del af FZ FORZA er vores spillere, som repræsenterer, hvad vi kalder Team FORZA. Disse spillere repræsenterer FZ FORZA hver dag, og vi er stolte af at kunne støtte dem i deres passion for badminton.

Vidste du at:

– FZ FORZA er et 100% danskejet varemærke

– Alle FZ FORZA produkter er udviklet i Danmark og testet af danske elitespillere

– Hos FZ FORZA samarbejder vi tæt med AAU (Aalborg Universitet) omkring produktudvikling.

– FZ FORZA blev grundlagt i 1990 af fire unge entreprenante idrætsudøvere og heriblandt elite badmintonspillere

– FZ FORZAs brand manager er All England mester 2004 og 2006, Martin Lundgaard Hansen.
#Om os Posted in: Om os