Product was successfully added to your shopping cart.

VIBRANT VITALITY

FZ FORZA er gået forrest med design af badmintontøj de sidste 25 år, og vores nye kollektioner er ingen undtagelse.

Vi har inddelt kollektionerne i serier med forskellige temaer med hver sit udtryk, en af disse er Vibrant Vitality.

Klubserien Vibrant Vitality tager dig til et helt nyt niveau af sporty elegance. Nyd de stærke neon farver, det spændende materialemiks, mesh- og kontrast detaljer, asymmetriske prints og det eksklusive gummi printede FZ FORZA logo. Vibrant Vitality er vores sporty, innovative klubserie, der gør det muligt for dig at skille dig ud på badmintonbanen.

Find de styles du bedst kan lide og miks dem med vores udvalg af shorts og nederdele. Du kan ligeledes finde bukser, der matcher Martinez- og Marrit jakkerne. FZ FORZA shorts, nederdele og bukser er must haves på badmintonbanen, da de garanterer dig bevægelighed og en komfortabel pasform.

FZ FORZA t-shirts og poloer i Vibrant Vitality klub serien er behandlet med Dry-Forze, som holder dig komfortabel, når du spiller. Behandlingen med Dry-Forze sikrer, at tøjet er hurtigtørrende og dermed sænker din kropstemperatur. Stoffet har høj åndbarhed, fordeler varmen og har en kølende komfort. Den unikke Dry-Forze behandling bliver på tekstilerne i længere tid end andre lignende teknologier, og du vil derfor opleve en style, som holder kvaliteten i lang tid.