Product was successfully added to your shopping cart.
  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

STAY FOCUSED

FZ FORZA har været på forkant med at designe badmintontøj de seneste 25 år, og vores nye kollektioner er ikke en undtagelse.

Vi har inddelt kollektionerne i serier med forskellige temaer og udtryk, hvor en af disse er Stay Focused. Stay Focused præsenterer nye designs med et traditionelt strejf, hvor de dominerende farver er blå, hvid og sort. Stylsene byder på gyldne detaljer, kontrastbånd og gummi printede FZ FORZA logos, som tilfører serien et eksklusivt look. De forskellige prints, der ses på nogle af poloerne, er inspireret af badmintonnettet, hvilket skaber et unikt og iøjnefaldende udtryk. Serien er fremstillet i bløde, letvægt materialer, der er hurtigtørrende og sikrer god komfort.

Find de styles du bedst kan lide og miks dem med vores seje kollektion af bukser, shorts og nederdele. FZ FORZA shorts, nederdele og bukser er nødvendigheder på badmintonbanen, da de garanterer bevægelighed og en komfortabel pasform. Du kan eksempelvis finde bukser, der passer til Grover- eller Gaden pullierne.

Herre shorts og bukser

Dame shorts, skirts og bukser

Junior shorts og bukser

T-shirtsene i Stay Focused serien er behandlet med Dry-Forze, hvilket betyder, de er hurtigtørrende og sænker din kropstemperatur. Med denne behandling har stoffet høj åndbarhed, der bidrager med en kølende komfort. Denne unikke Dry-Forze behandling vil forblive på tekstilerne i længere tid end lignende teknologier, hvorfor du vil opleve en style, der holder kvaliteten i lang tid. Alt dette sikrer komfort under din træning og i dine kampe.