Product was successfully added to your shopping cart.

LOUD & PROUD

FZ FORZA har været på forkant med tøjdesign til badmintonspillere de sidste 25 år, og vores nye kollektioner er ingen undtagelse.

Vi hver års kollektion i serier med forskellige temaer og udtryk – et af disse temaer er Loud & Proud.

Loud & Proud klubserien er vores klassiske badmintontøj som har et friskt og trendy strejf, hvor de dominerende farver er rød, sort og hvid. Nye detaljer, såsom bomuld og en let vægt, gør det muligt at nyde fordelene ved bevægelighed og fremragende åndbarhed. I Loud & Proud klub serien har vi øje for detaljerne og præsenterer derfor en serie med overraskende designs og funktionelle detaljer.

Find de styles du bedst kan lide og miks dem med vores udvalg af shorts og nederdele. Du kan også finde bukser, der matcher Laban - og Lacey jakkerne. FZ FORZA shortsene, nederdelene og bukserne er nødvendigheder på badmintonbanen og garanterer dig bevægelighed og en komfortabel pasform. 

FZ FORZA t-shirtsene og poloerne i Loud & Proud klub serien er behandlet med Dry-Forze, som holder dig komfortabel, når du spiller. Behandlingen med Dry-Forze sikrer, at tøjet er hurtigtørrende og dermed sænker din kropstemperatur. Stoffet har høj åndbarhed, fordeler varmen og har en kølende komfort. Den unikke Dry-Forze behandling bliver på tekstilerne i længere tid end andre lignende teknologier, og du vil derfor opleve en style, som holder kvaliteten i lang tid.