Product was successfully added to your shopping cart.

IN THE ZONE

FZ FORZA har været på forkant med at designe badmintontøj de sidste 25 år, og vores nye kollektioner er ingen undtagelse.

Vi har inddelt kollektionerne i serier med forskellige temaer og udtryk, og en af dem er In the Zone.

In the Zone tilbyder dig en trendy half zip pulli i en ultra blød kvalitet samt polos, der er inspireret af vores klubserier men i nye spændende farver. Nyd fordelene ved at føle dig fashionabel og komfortabel både på og uden for badmintonbanen med styles fra In the Zone.

Find de styles du bedst kan lide og miks dem med vores udvalg af shorts og nederdele. Du kan også finde bukser, der matcher Miro - og Maureen. FZ FORZA shorts, nederdele og bukser er nødvendigheder på en badmintonbane, da de garanterer spillerne bevægelighed og en komfortabel pasform.

FZ FORZA t-shirts og polos er behandlet med Dry-Forze, som sikrer komfort under din træning og dine kampe. Dry-Forze sikrer, at tøjet er hurtigtørrende, hvilket sænker din kropstemperatur. Stoffet har høj åndbarhed, fordeler varmen og har en kølende komfort. Den unikke Dry-Forze behandling bliver på tekstilerne i længere tid end andre lignende teknologier, og du vil derfor opleve en style, som holder kvaliteten i lang tid.