Product was successfully added to your shopping cart.

GO FIGHT

FZ FORZA har været på forkant med at designe badmintontøj de seneste 25 år, og vores nye kollektioner er ikke en undtagelse.

Vi har inddelt kollektionerne i serier med forskellige temaer og udtryk, og en af dem er Go Fight. Go Fight kollektionen er en ny klubserie med fantastiske prints og flotte designs. Denne serie er domineret af eksklusive, gyldne detaljer samt unikke prints inspireret af fjerbolden og dens finurlige mønster og design. Ligeledes bærer alle styles et gummi printet FZ FORZA logo på brystet. Denne iøjnefaldende serie byder på farverne rød, hvid og guld, som tilfører et spændende og eksklusivt udtryk, mens de forskellige styles også tilbyder god komfort og en fleksibel pasform.

I serien kan du finde de styles, du bedst kan lide og mikse dem med vores kollektion af bukser, shorts og nederdele. FZ FORZA shorts, nederdele og bukser er essentielle inde på banen såvel som udenfor. Du kan eksempelvis finde shorts, der matcher de unikke Saco - eller Summer polos, eller finde bukser der matcher Shaon – og Sharon jakkerne.

Alle t-shirtsene og poloerne i Go Fight serien er behandlet med Dry-Forze, hvilket betyder, de er hurtigtørrende og sænker din kropstemperatur. Denne behandling sikrer, at stoffet har høj åndbarhed, der fordeler din kropsvarme og bidrager med en kølende komfort. Ligeledes vil Dry-Forze behandlingen forblive på tekstilerne i længere tid end andre lignende teknologier, som betyder, du vil opleve nogle styles, der holder kvaliteten i lang tid. Alt dette sikrer komfort under din træning og i dine kampe.