Product was successfully added to your shopping cart.
  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

COLORIZED & NEO PRINT

FZ FORZA har været på forkant med at designe tøj de sidste 25 år, og vores nye kollektioner er ikke en undtagelse.

Vi har inddelt kollektionerne i serier med forskellige temaer og udtryk, og en af dem er Colorized og Neo Print.

Som navnet Colorized indikerer, er dette en serie, hvor farvepaletten har fået frit spil. Colorized serien har afsæt i serien af samme navn fra forrige sæson, dog er konceptet endnu stærkere i år. Serien byder på farverige t-shirts i gul, sort og lilla med kontrastdetaljer i form af komplementerende farver, der skaber blikfang. T-shirtsene og shortsene er fremstillet i et letvægt materiale, der sikrer god pasform og åndbarhed. Denne serie vil med garanti være et farverigt indslag i din badminton garderobe.

Colorized serien gør det muligt at fuldende dit badminton look med et farverigt twist. De farverige t-shirts kan med fordel kombineres med shortsene Messina og Mik, eller endda med vores kollektion af shorts, nederdele og bukser. FZ FORZA shorts, nederdele og bukser er alle essentielle items, når man spiller badminton.

Neo Print serien har fantastisk miks af farver og print. De forskellige styles kan mikses på kryds og tværs alt efter, om man ønsker et matchende sæt, eller vil bevæge sig ud i forskellige farvesammensætninger.

Alle styles i Colorized og Neo Print er behandlet med Dry-Forze, hvilket betyder, de er hurtigtørrende og svedtransporterende. Denne behandling bidrager til en kølende komfort, der sikrer høj åndbarhed samt den kvalitet, at t-shirten fordeler din kropsvarme. Dry-Forze behandlingen vil forblive på tekstilerne i længere tid end andre lignende teknologier, hvorfor du vil have en style, der holder kvaliteten i længere tid. Behandlingen vil sikre din komfort både når du træner og til turneringer.