Product was successfully added to your shopping cart.
  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

BE STRONG'

FZ FORZA har været på forkant med at designe badmintontøj de seneste 25 år, og vores nye kollektioner er ikke en undtagelse.

Vi har inddelt kollektionerne i serier med forskellige temaer og udtryk, og en af dem er Be Strong.

Denne unikke Be Strong serie byder på flotte, klare farver i orange, pink og gul, som komplementeres af lys blå og marineblå. De centrale nøgleord i denne kollektion er nytænkning og innovation, idet serien præsenterer prints og designs, der er udviklet med inspiration fra fjerbolden og dens fine kontraster. Ydermere er denne serie designet med henblik på at tilbyde komfort og god pasform lige meget hvilken style, du vælger. Be Strong serien introducerer både t-shirts og polos, mens der også er en enkelt jakke samt sweatshirt.

Be Strong serien giver dig friheden til at mikse og matche de farverige t-shirts og polos med vores kollektion af bukser, shorts og nederdele. FZ FORZA shorts, nederdele og bukser er nødvendigheder i din badmintongarderobe. Det er eksempelvis muligt at finde shorts, der matcher den flotte Bai t-shirt og de farverige Gage polos, eller bukser der matcher Mite sweatshirten og Babur jakken. Disse forskellige styles gør det muligt at sammensætte et personligt outfit, der passer til din spillestil.

T-shirtsene og poloerne i denne serie er alle behandlet med Dry-Forze, som er en behandling, der sikrer stylens kvalitet. Dry-Forze gør, at tøjet er hurtigtørrende og sænker din kropstemperatur. Ligeledes sikrer behandlingen, at stoffet har høj åndbarhed, der fordeler din kropsvarme og bidrager med en kølende komfort. Desuden vil behandlingen blive på tekstilerne i længere tid end andre lignende teknologier, hvilket betyder, du vil have en style med længere levetid. Med denne behandling vil du opleve komfort under din træning og i dine kampe.